Izbori neminovni? Sastali se Vučić i Nikolić

Izvor: Mondo, 13.Jan.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori neminovni? Sastali se Vučić i Nikolić

Premijer i lider SNS Aleksandar Vučić i predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastali su se danas, a tema njihovog razgovora bila je i mogućnost raspisivanja vanrednih izbora, prenose beogradski elektronski mediji.

Foto: Tanjug, Marko Đoković

Za nedelju je zakazana sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na kojoj će Vučić, koji je i predsednik naprednjaka, zatražiti od članova GO odobrenje da ima pravo da odluči o raspisivanju vanrednih izbora i pre sednice Skupštine stranke, zakazane za 13. februar.

Vučić će se sutra u podne obratiti novinarima u vili "Bokeljka", ali u saopštenju nije naveden razlog održavanja konferencije za medije.

Premijer do sada u javnim nastupima nije isključivao mogućnost vanrednih izbora, ali je naglašavao da bi želeo da ih izbegne ukoliko politička atmosfera ne bude takva da su oni neminovni.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas nije bilo sastanka Vučić-Nikolić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2016

Premijer i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić, nisu se danas sastali, kako su preneli pojedini mediji, potvrđeno je TV Prva u oba kabineta...Ranije danas neki elektronski mediji su javili da su se Vučić i Nikolić sastali...Inače, za nedelju je zakazana sednica Glavnog odbora...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nije bilo sastanka Vučića i Nikolića

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jan.2016

Premijer i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić, nisu se danas sastali, kako su preneli pojedini mediji, potvrđeno je TV Prva u oba kabineta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.