Dodik oduvao konkurenciju na izborima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik oduvao konkurenciju na izborima!

Ivanić daleko iza

Na osnovu rezultata pristiglih sa 85 odsto glasačkih mesta više je nego jasno da je Milorad Dodik odneo ubedljivu pobedu na izborima u BiH!

Milorad Dodik je u trci za srpskog člana Predsedništva BiH osvojio najveći broj glasova – 54,06 odsto. Za njega je glasalo 293.622 građana. Mladen Ivanić je osvojio 42,79 odsto glasova, a za njega je glasalo 232.375 građana, pokazuju podaci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Centralne izborne komisije BiH na osnovu glasova sa 85 odsto biračkih mesta.

U trci za bošnjačkog člana Predsedništva BiH najviše glasova osvojio je kandidat SDA Šefik Džaferović i to 37,30 odsto glasova, dok je novi član Predsedništva ispred hrvatskog naroda Željko Komšić, koji je osvojio 51, 14 odsto dosad prebrojanih broja glasova.

Sednica Centralne izborne komisije na kojoj će biti predstavljeni konačni rezultati opštih izbora u BiH zakazana je za 14 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.