Đukanović: Bez podrške svih sa liste - izbori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2017, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović: Bez podrške svih sa liste - izbori

Ako za izbor nove vlade nemamo podršku svih ljudi sa naše liste "Srbija pobeđuje", onda ćemo ići na izbore, rekao je narodni poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović za Politiku.

Sa ovom listom smo na parlamentarnim izborima prošle godine osvojili 131 mandat. U međuvremenu su otišla dva poslanika Nove Srbije i sada nas ima 129, rekao je Đukanović.

Odluka je da ako ne budemo imali minimum 128 glasova sa naše >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << liste idemo na izbore. Možemo, naravno, da imamo većinu sa socijalistima i još nekima, ali nemoralno bi bilo da nastavimo dalje, ako nas naša lista ne podržava, dodao je on.

Đukanović je izneo predpostavku da će rasprava o novoj vladi, posle donošenja zakona o ministarstvima, krenuti u subotu i da bi za oko deset dana, mogao da bude izbor vlade.

"Ako ne budete glasali za vladu, ne možete više da budete deo vladajuće koalicije", onda ste opozicija, rekao je Đukanović, upitan da li će se promeniti odnos prema Draganu Markoviću Palmi, zato što odbija da podrži Anu Brnabić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.