Ivica Dačić se viđao sa Lukom Bojovićem?

Izvor: BKTV News, 28.Feb.2012, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Dačić se viđao sa Lukom Bojovićem?

U večerašnjem gostovanju u emisiji ’’Između dve vatre’’ RTV B92, Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS rekao je, da je danas ekspresno odgovorio na pismo tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića i da će se njih dvojca sastati do kraja nedelje.
Nešto ranije danas, Miljko Radisavljević je izjavio da očekuje da će Vučić dostaviti informacije u kom sudskom postupku je takav podatak >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << iznet, ko je njegov izvor, kao i druge relevantne činjenice koje mogu biti od značaja za naš dalji rad, radi njihove provere.
Na uporno insistiranje Jugoslava Ćosića, voditelja emisije , da kaže o kom se političaru radi, i da B92 ima informaciju koju je dobio iz nezvaničnih, ali pouzdanih izvora koji su imali uvid u njegovo pismo, Vučić je rekao da on poštuje institucije Srbije i da će o tome pričati sa tužiocem.
Ćosić je zatim rekao, da po njihovim informacijama, u pismu se pominje Ivica Dačić, zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije, i ponovo upitao Vučića da tu informaciju i potvrdi.
Vučić je rekao da ne želi da spekuliše oko imena u emisiji, i da će o tome pričati kada se vidi sa tužiocem, koji je od njega tražio dodatne informacije.
Podsetimo, Aleksandar Vučić je još 15. februara uputio pismo tužiocu za organizovani kriminal u kome ga je obavestio da se jedan od najviših državnih funkcionera u vreme dok je bio na vlasti 2008. susretao sa Bojovićem. Kako su naveli, on se krajem 2008. godine, neposredno pre Bojovićevog bekstva iz zemlje, sastao sa njim u jednom beogradskom kafeu u Njegoševoj ulici.
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.