Hapšenja zbog prevara u osiguranju

Izvor: TimockeVesti.net, 01.Mar.2013, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog prevara u osiguranju

Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) uhapsila je 15-točlanu kriminalnu grupu koja se bavila prevarama u osiguranju, rekao je Tanjugu premijer i ministar unutrašnjih…
Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) uhapsila je 15-točlanu kriminalnu grupu koja se bavila prevarama u osiguranju, rekao je Tanjugu premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Ova policijska akcija je sprovedena na području Novog Sada, a biće nastavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << i narednih dana, rekao je Dačić.
Uhapšenima se, prema njegovim rečima, na teret stavlja da su lažiranjem saobraćajnih nesreća i povreda zadobijenim u nesrećama za više miliona dinara oštetili grad Novi Sad, kao i osiguravajuće kuće.
FG_AUTHORS: Timočke Vesti
Read more http://www.prva.rs/sr/vesti/hronika/story/21969/Hap%C5%A1enja+zbog+prevara+u+osiguranju.html

Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.