Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jul.2019, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udavila se tražeći čuveni autobus iz filma

Jedna sveže udata mlada Beloruskinja udavila se u reci na Aljasci, u SAD, pokušavajući da dođe do napuštenog autobusa poznatog po knjizi i filmu "Into the Wild".

Veramika Maikamava (24) i njen suprug Pjotr Markielau (24) u četvrtak su krenuli ka autobusu u kojem je izletnik Kristofer Mekendles umro 1992. godine, piše list "Ferbanks dejli njus majner (http://www.newsminer.com).

Taj autobus je bio uzrok niza nesreća otkako se proslavio, prvo po knjizi Džona Krakauera >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << objavljenoj 1996, a zatim po filmu Šona Pena iz 2007. godine. U tim delima su prikazani život i smrt Mekendlesa koji je otišao ​​u divljinu Aljaske s malo hrane i opreme i proveo leto živeći u napuštenom autobusu. Mekendles je nađen mrtav u autobusu skoro četiri meseca kasnije.

Markielau je vlastima u Ferbanksu u četvrtak prijavio smrt svoje surpuge tokom izleta.

Par je pokušao da pređe nabujalu reku Teklanika kada je matica povukla i potopila ženu.

Markielau je rekao da je nedaleko uspeo da je izvadi iz reke, ali je već bila mrtva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Udavila se na Aljasci tražeći čuveni autobus iz filma "Into the Wild"

Izvor: Radio 021, 27.Jul.2019

Jedna mlada Beloruskinja udavila se u reci na Aljasci, u SAD, pokušavajući da dođe do napuštenog autobusa poznatog po knjizi i filmu "Into the Wild"...Veramika Maikamava (24), i njen suprug, Pjotr Markielau, takođe 24, u četvrtak su krenuli ka autobusu u kojem je izletnik Kristofer Mekendles preminuo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.