Predsedništvo PSG konstatovalo ostavku Srdjana Škora

Izvor: N1 televizija, 22.Nov.2017, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo PSG konstatovalo ostavku Srdjana Škora

Predsedništvo Pokreta slobodnih građana saopštilo je da je "danas, na otvorenoj sednici u proširenom sastavu, konstatovalo ostavku Srđana Škora u Predsedništvu pokreta i u Pokretu i zahvalilo mu na ličnom doprinosu".

PSG je odluku konstatovao na otvorenoj sednici Predsedništva u proširenom sastavu.

 "PSG će se odupreti pokušajima tabloidizacije njegovog rada i baviće se samo ozdravljenjem našeg društva i države od pogubne štete koju im nanosi aktuelna >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vlast", navodi se u saopštenju.

Škoro je juče obavestio javnost da je podneo ostavku na članstvo u tom pokretu, navodeći da su lider PSG Saša Janković i njegova supruga Slavica stvorili od pokreta "mini preduzeće u kojem se favorizuju poltroni".

On je u ostavci koju je uputio predsedištvu, u koju je beta iala uvid, napisao da se u toj organizaciji odluke donose na nedemokratski način i da organizacijom upravlja bračni par Janković.

"Odavno više nismo Pokret, a najmanje slobodni građani. Odluke se donose na način koji nije demokratski. Pokretom i njegovom organizacijom upravlja Slavica Janković, supruga predsednika koja odlučuje o svemu, pa i o kadrovskim rešenjima", naveo je Škoro u ostavci i dodao da u pokretu vlada totalna dezorganizacija.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsedništvo PSG konstatovalo ostavku Srdjana Škora

Izvor: Beta, 22.Nov.2017

Predsedništvo Pokreta slobodnih gradjana konstatovalo je danas ostavku Srdjana Škora na mesto člana Predsedništva pokreta i na članstvo u PSG i zahvalilo mu na ličnom doprinosu.PSG je odluku konstatovao na otvorenoj sednici Predsedništva u proširenom sastavu."PSG će se odupreti pokušajima tabloidizacije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.