Nastavak potrage za nestalim malezijskim avionom

Izvor: Akter, 10.Avg.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak potrage za nestalim malezijskim avionom

Na francuskom ostrvu Reinionu u Indijskom okeanu danas je nastavljena potraga za malezijskim avionom koji je nestao 8. marta 2014. godine čije je deo krila nedavno pronađen kod tog ostrva

Za potragu su zaduženi predstavnici za zaštitu životne sredine i morske obale ostrva.

Malezijski premijer Nadžib Razak izjavio je 5. avgusta da su ostaci avionskog krila ostaci malezijskog aviona MH370 nestalog s 239 putnika i članova posade.

Komad metala pojavio se >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << na obali ostrva Reinion u Indijskom okeanu posle čega je poslat u Francusku na ekspertizu.

Pored potvrde porekla dela avionskog krila, istražitelji će pokušati da dobiju neki uvid o tome šta je izazvalo pad aviona na letu od Kuala Lumpura do Pekinga.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Nastavak potrage za nestalim malezijskim avionom na francuskom ostrvu Reunion

Izvor: Blic, 10.Avg.2015

Na francuskom ostrvu Reunionu u Indijskom okeanu danas je nastavljena potraga za malezijskim avionom koji je nestao 8. marta 2014. godine na letu MH370, čije je deo krila nedavno pronađen na tom ostrvu...Malezijski premijer Nadžib Razak izjavio je 5. avgusta da su ostaci avionskog krila dokazano ostaci...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.