Beba ostavljena na pragu crkve u Čajetini

Izvor: N1 televizija, 09.Okt.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba ostavljena na pragu crkve u Čajetini

U centru Čajetine, na pragu crkve, jutros je pronađena ostavljena beba, koja je po proceni lekara tek rođena.

Izvor: N1

Bebu je pronašla oko pola sedam Nada Milošević, dok je kao i svako jutro, šetala psa, koji ju je i doveo do ulaska u crkvu.

"Čula sam nešto što mi je ličilo na mačiće, jer psi najviše na njih reaguju. Međutim, pošto je on bio uporan, ja sam pošla da vidim šta je i tako sam našla bebu na pragu crkve. Beba je plakala i ja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sam odmah pozvala sveštenika koji živi u parohijskom domu, pored crkve. Nakon toga, on je otišao do policije, a ja do Doma zdravlja, kako bi se bebi pružila pomoć", priča Miloševićeva.

Beba je zbrinuta u Domu zdravlja Čajetina i prebačena na Odeljenje neonatologije u užičkoj bolnici.

"U pitanju je dečak težak tri kilograma, dobre vitalnosti i dobrog opšteg stanja. Vakcinisali smo ga i ne mislim da je stariji od 24 sata", ističe pedijatar Opšte bolnice Užice Đorđe Joković.

Istraga o ovom događaju je u toku. Ono što se za sada zna, na osnovu snimka sa kamere iz obližnjeg objekta, je da se jutros oko 5.50 časova jedan automobil zaustavio nakratko ispred crkve, a zatim nastavio put.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nada Milošević: Pas me odveo do ostavljene bebe

Izvor: N1 televizija, 09.Okt.2018

U centru Čajetine, na pragu crkve, jutros je pronađena ostavljena beba, koja je po proceni lekara tek rođena. Bebu je pronašla oko pola sedam Nada Milošević, dok je kao i svako jutro, šetala psa, koji ju je i doveo do ulaska u crkvu...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Beba ostavljena na pragu crkve u Čajetini

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2018

U centru Čajetine, na pragu crkve, jutros je pronađena ostavljena beba, koja je po proceni lekara tek rođena...Bebu je pronašla oko pola sedam Nada Milošević, dok je kao i svako jutro, šetala psa, koji ju je i doveo do ulaska u crkvu..."Čula sam nešto što mi je ličilo na mačiće, jer psi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.