Partizanov insajder u Norveškoj poznaje sve slabosti Moldea!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov "insajder" u Norveškoj poznaje sve slabosti Moldea!

Ima recept za "crno-bele.

Nekadašnji vezista Partizana, Obilića, Napretka, BASK-a, Valerenge, Sarpsbroga i Sandnes Ulfa Bojan Zajić je u intervjuu za Sportski žurnal analizirao narednog protivnika "crno-belih" Molde.

"Očekivao sam lakši prolaz Moldea protiv Arisa. Norvežani su lako pobedili na svom terenu, ali su se u Solunu jedva spasili u produžetku. Grčki tim je imao šanse da ubedljivije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slavi za 90 minuta i prođe dalje. Moldeove šanse protiv Partizana su 50:50."

"Partizan je odigrao ekstra protiv Malatije u prvoj utakmici.  Svideli su mi se čak i u revanšu, uprkos porazu. Trener Savo Milošević zna šta hoće. Igra je brza i lomi rivale. Sadik i Asano su sjajni, Suma još nije u najboljoj formi, trebalo bi da ima manje dodira s loptom. Zdjelar i Šćekić su čvrsti, odlično odrađuju posao na sredini terena, odbrana je takođe dobra. "Crno-beli" moraju da veruju da mogu da prođu dalje, biću uz njih svim srcem", nije imao dilemu Zajić.

Bivši fudbaler "Parnog valjka" ističe da zna kako će Norvežani igrati u Beogradu.

"Siguran sam da će Molde igrati zatvorenije, da će tražiti šansu u kontranapadima i da "crno-beli" to moraju da iskoriste. Ukoliko rano povede moj bivši klub će onda moći da igra strpljivije, da on bude taj koji će da preti iz protivudara. Norvežani teško mogu da izdrže pritisak, a ako budu morali da se otvore onda bi Partizan bio još bliži pobedi. Sa 1:0 ili 2:0 naš tim bi bio blizu Lige Evrope, jer će postići gol i u revanšu", smatra Zajić.
Pogledaj vesti o: Insajder,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.