Insajder: Zvezda, Partizan, ugovori i belo roblje

Izvor: B92, 31.Okt.2016, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Insajder: Zvezda, Partizan, ugovori i belo roblje

Beograd -- Kako su predstavnici uprava Crvene zvezde i Partizana godinama potpisivali ugovore zbog kojih su klubovi i država oštećeni za milionske iznose?

Na šta su sve predstavnici dva najveća kluba bili spremni da pristanu u pregovorima sa najmoćnijim svetskim menadžerima, zašto su fudbaleri postali savremeno belo roblje, zašto ni Fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << savez Srbije ne kontroliše ugovore zbog kojih fudbal u Srbiji iz godine u godinu postaje sve siromašniji.

Ko u ovakvim uslovima zarađuje? Dok je Srbija zemlja čiji fudbaleri koji igraju u inostranstvu vrede na desetine miliona evra, srpski fudbal je u potpunom finansijskom kolapsu.

Zašto je sve to tako gledajte u drugoj epizodi „Insajdera“, pod nazivom „Svetsko prvenstvo u prevari“ na TV B92 u ponedeljak 31.10. u 21h.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Insajder: Milionski ugovori Zvezde i Partizana - a novac?

Izvor: B92, 31.Okt.2016

Fudbalski klubovi Crvena Zvezda i Partizan godinama posluju od prodaje, odnosno transfera svojih igrača...Za vreme prelaznih rokova mogu se pročitati naslovi da je pojedine igrače kupio neki strani klub za nekoliko miliona evra, ali nelogično je kako oni koji zarađuju milionske iznose od prodaje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.