Ruski ulični grafit „slučajno“ prekriven asfaltom

Izvor: Danas, 24.Jul.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski ulični grafit „slučajno“ prekriven asfaltom

STENOGRAFFIA/InstagramKrst se prostire na 6,686 kvadratnih metara Ulični grafit u ruskom gradu Jekaterinburgu na kojem je iscrtan veliki krst, postao je glavna tema razgovora, nakon što je delom pokriven asfaltom samo nekoliko dana pošto je završen. Lokalne vlasti su incident pripisale „lošoj komunikaciji“, prenosi ruski servis BBC-a. Umetničko delo – veliki crno-crveni krst u koji […] Članak Ruski ulični grafit „slučajno“ prekriven asfaltom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ruski ulični grafit "slučajno“ prekriven asfaltom

Izvor: B92, 24.Jul.2019

Veliki grafit naslikan za Ruski festival ulične umetnosti prekriven je asfaltom nekoliko dana pošto je završen...Ulični grafit u ruskom gradu Jekaterinburgu na kojem je iscrtan veliki krst, postao je glavna tema razgovora, nakon što je delom pokriven asfaltom samo nekoliko dana pošto je završen...Lokalne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.