Pronađen vozač audija, napadač na Snežanu Malović

Izvor: S media, 13.Avg.2010, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen vozač 'audija', 'napadač' na Snežanu Malović

Operativci MUP-a Srbije i Vojnobezbednosne agencije pronašli su vozača „audija" koji je prekjuče isekao kolonu u kojoj se vozila ministarka pravde Snežana Malović.

Kako saznajemo, radi se o N. J., radniku jedne agencije koje sa bavi turizmom i rentiranjem automobila, a napad na ministarkinu kolonu bio je slučajni saobraćajni incident.

- Na osnovu registarskih tablica, pronašli smo vlasnika automobila, a zatim i vozača. On je jednostavno nesmotreno uleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u kolonu, shvatio šta je uradio, uplašio se i pobegao kroz crveno. Proverili smo ga po svim osnovama, s obzirom na to da se radi o poznatom scenariju, ali ništa ne ukazuje na to da je povezan sa nekim mafijaškim grupama, niti da je imao neki predumišljaj, osim bahatog ponašanja u saobraćaju - navode bezbednosni izvori P r e s s a.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.