Izvor: B92, 21.Nov.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo kamenovana škola u Lipljanu

Lipljan -- Grupa mladića albanske nacionalnosti kamenovala je Osnovnu školu "Braća Aksić" u Lipljanu, izjavio je zamenik direktora škole Slavomir Mirić.

Povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta, rekao je on Tanjugu. Mirić je rekao da se incident dogodio nešto pre 18 časova i da u trenutku napada u školi nije bio nijedan od 53 đaka.

"Polomljeno je 12 stakala na školi, a grupa mladića uputila se nakon napada prema centru grada. Slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prijavljen Kosovskoj policijskoj službi koja je obavila uviđaj", dodao je Mirić.

Ovo je u poslednje dve godine peto kamenovanje škole u Lipljanu, u kojoj je pre izbijanja sukoba na Kosovu nastavu pohađalo 880 đaka srpske nacionalnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.