Oglasio se Čukarički povodom incidenta na Banovom brdu VIDEO

Izvor: B92, 21.Apr.2023, 09:38

Oglasio se Čukarički povodom incidenta na Banovom brdu VIDEO

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević prokomentarisao je sukob koji se dogodio po završetku meča sa Partizanom.

Nakon pobede domaćina 1:0, ošlo do je do koškanja među igračima oba kluba.

Kraj aut linije sukobili su se kapiten domaćeg tima Marko Docić i fudbaler crno-belih Ljubomir Fejsa, a veći sukob sprečili su članovi stručnih štabova, obezbeđenje na terenu, kao i pripadnici redarske službe

Matijašević je za klupski sajt >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakao da je došlo do neprijatnih scena posle utakmice, ali je i dodao da nije bilo fizičkih obračuna, kao i da su tenzije očekivane u ovoj fazi takmičenja.

"Bilo je nervoze, dogodio se sukob našeg kapitena Docića i Fejse još na terenu, ubrzo se tu umešao i kapiten Partizana Urošević. Srećom, sve se brzo smirilo, reagovali su i obezbeđenje, redarska služba, policija, kao i članovi stručnih štabova oba tima, posebno bih želeo da se zahvalim na džentlmenskoj reakciji Igoru Duljaju i Albertu Nađu, iako su glave bile usijane u tom trenutku. Najbitnije je da niko nikog nije udario, čarke se svakako dešavaju kad se radi o derbi mečevima. U nedelju ponovo igramo protiv Partizana i siguran sam da će sve proteći u najboljem mogućem redu. Ako pobedi Čukarički, super, ako Partizan bude bolji sportski ćemo im čestitati. Još je mnogo utakmica do kraja, kao što sam već rekao, svaka će biti od velikog značaja", rekao je Matijašević.

Čukarički je izvojevao ogromnu bitku u borbi za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, a već u nedelju će se isti rivali opet susresti, opet na Brdu.

"Čestitam mojim igračima na pobedi, na svemu što su prikazali na terenu u derbi meču protiv Partizana i na poziciji koju su izborili pred ulazak u plej-of. Tek nas čekaju velika uzbuđenja u preostalih sedam kola, svaki meč će biti izuzetno bitan. Činjenica da će Srbija imati pet predstavnika u Evropi daje dodatnu draž domaćim takmičenjima, i Superligi i Kupu Srbije", zaključio je Matijašević.

U petak počinje plej-of i plej-aut Superlige Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

IZJAVE IZ ČUKARIČKOG NAKON INCIDENTA: Evo šta poručuju sa Brda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023

Slavili nad Partizanom....Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević prokomentarisao je sukob koji se dogodio po završetku meča sa Partizanom...Nakon pobede domaćina 1:0, ošlo do je do koškanja među igračima oba kluba...Kraj aut linije sukobili su se kapiten domaćeg tima Marko Docić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.