Niz incidenta u Podgorici posle slavlja vaterpolista

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Jan.2020, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niz incidenta u Podgorici posle slavlja vaterpolista

Niz incidenata dogodio se večeras (27. januar) u Podgorici, nakon što je na glavnom trgu Nezavisnosti proslavljeno osvajanje brozane medalje državne reprezentacije na Evropskom prvenstvu. U podgorickom naselju Siti kvart fizički je napadnut devetnaestogodisnji mladić čiji identitet policija nije saopštila. Policija radi na identifikaciji lica koja su fizički napala J.V. (19) u naselju City kvart, kaže se u saopštenju Uprave policije i dodaje: "Grupa, za sada nepoznatih...
Pogledaj vesti o: Incident,   Vaterpolo

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teško pretučen mladić u Podgorici

Izvor: Blic, 28.Jan.2020

Više nepoznatih muškaraca napalo je večeras jednog dvadesetogodišnjaka u podgoričkom naselju City kvart, saopšteno je iz Uprave crnogorske policije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.