Teško pretučen mladić u Podgorici jer je podigao tri prsta? (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2020, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško pretučen mladić u Podgorici jer je podigao tri prsta? (VIDEO)

Više nepoznatih muškaraca napalo je sinoć jednog 20.godišnjaka u podgoričkom naselju City kvart, saopšteno je iz Uprave crnogorske policije.

"Oštećenog smo zatekli na mestu gde je bio incident, i trenutno se radi na slučaju", rečeno je iz policije podgoričkim "Vijestima".

Na snimku dostavljenom "Vijestima" vidi se kako više muškaraca trči za mladićem bulevarom, jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama.

Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Uprave policije nezvanično je rečeno da je dvadesetogodišnjak lakše povređen, ali nisu saopštili njegov identitet niti kako je došlo do incidenta.

Jedan od navijača sa zastavom u rukama, posle prebijanja, pokušao je da zaštiti ovog čoveka od pravog linča, dok kolona nastavlja uz pozdrav sirenama.

Prema nezvaničnim informacijama, mladića su napali samo zato što je podigao tri prsta, prenose Novosti.

Incidenti tokom dočeka

Nekoliko incidenata dogodilo se sinoć tokom dočeka crnogorskih vaterpolista u Podgorici, a policija Crne Gore privela je šest osoba u naseljima Zabjelo i Donja Gorica zbog sumnje da su pokušale da kamenuju kolonu automobila koja se vraćala sa dočeka.

"Policijski službenici su reagovali efikasno i sprečili pokušaje kamenovanja kolone navijača vaterpolo reprezentacije na dve lokacije na izlazima iz Podgorice u pravcu Cetinja", rekao je nemimenovani policijski izvor za Glas Amerike.

Policija je Glasu Amerike nezvanično potvrdila da potražuje više nepoznatih osoba koje su pretukle mladića kod tržnog centra Delta u Podgorici u trenutku prolaska kolone navijača koja se vraćala sa dočeka vaterpolista, kao i da pretučeni mladić nije zadobio teže povrede u napadu.

Izvor iz policije rekao je da je policija na licu mesta zatekla oštećenog sa povredama koje nisu teže prirode, ne navodeći kako je došlo do incidenta.

"Oštećenog smo zatekli na mestu gde je bio incident, i trenutno se radi na slučaju", rečeno je iz UP.

Policija je istovremeno na drugoj lokaciji - u Donjoj Gorici sprečila pokušaj kamenovanja navijača vaterpolo reprezentacije, koji su se vraćali na Cetinje i u Centar bezbednosti zbog toga privela jednog mlađeg muškarca.

Prema nezvaničnim informacijama, do incidenta je došlo i na Zabjelu, gde je više lica pokušalo da kamenuje kolonu vozila, u čemu je sprečeno efikasnom reakcijom policije.

Deo lica se udaljio sa lica mesta, dok je pet osoba dovedeno na informativne razgovore u službene prostorije Centra bezbednosti Podgorica.

BIA traži od Crne Gore snimke i informacije o premlaćivanju mladića

Bezbednosno informativna agencija Srbije obratiće se zvaničnim zahtevom Agenciji za nacionalnu bezbednost Crne Gore, u kojem će tražiti sve relevantne informacije u vezi sa incidentom, pišu Novosti.

BIA će, kako navodi list, od crnogorskih kolega zahtevati da predaju video materijal, jer su kamere u blizini tržnog centra Delta zabeležile napad na mladića, koji se dogodio posle dočeka vaterpolo reprezentacije Crne Gore, a na kome se, kako dodaju, mogu čuti šovinisticke parole i skandiranja.

UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.