Napadnuti Tejgo i Adija, Partizan i navijači na licu mesta

Izvor: Blic, 03.Apr.2011, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuti Tejgo i Adija, Partizan i navijači na licu mesta

Fudbaleri Partizana Princ Tejgo i Dominik Adija napadnuti su u kafiću u koji svraćaju svakodnevno, zbog čega je morala da reaguje policija. Napadači šampiona Srbije nisu povređeni u incidentu.

Dvojac iz Gane je posle današnjeg treninga crno-belih svratio u kafić u naselju "Belvil", gde žive. Tamo je došlo do sukoba, a igrače su napadači vređali na rasnoj osnovi, ali i zbog kluba za koji nastupaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Prema nezvaničnim informacijama Adiju je jedan momak uhvatio za gušu, a bilo je tu još guranja, koškanja i vređanja.

Osoblje kafića je odmah zvalo policiju, koja je brzo reagovala i, prema nepotvrđenim informacijama, privela nekoliko osoba. Ceo incident je zabeležen kamerama.

U izjavi za Blicsport, član stručnog štaba Partizana Ljubiša Ranković rekao je da su Tejgo i Adija dobro, kao i da će večeras prespavati u sportskom centru Zemunelo.

"Bilo je koškanja i napada na naše igrače. Oni su na sreću dobro i biće u Zemunelu večeras", naglasio je Ranković.

Kako se nezvanično saznaje, na lice mesta su brzo došle i neke od vođa navijača Partizana koji su želeli da vide da li su fudbaleri dobro.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.