Masovna tuča u niškoj gimnaziji 9 maj

Izvor: RadioCity.rs, 15.Dec.2017, 04:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovna tuča u niškoj gimnaziji "9 maj"

Prema svedočenju nekih učenika i njihovih roditelja, incident se dogodio u toku časa a izazvala su ga dva učenika iz druge niške srednje škole, koji su najpre prekinuli čas, tražeći nekog druga. Jedan od učenika ih je upozorio da ne ometaju čas nakon čega su napustili učionicu. Desetak minuta kasnije su se vratili, noseći motke u rukama i nasrnuli su upravo na učenika koji ih je opomenuo, posle čega se umešalo  još nekoliko đaka u nameri da odbrane druga, a i nastavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << i jedan od roditelja koji se tu zatekao, kako bi već sada opštu tuču prekinuli.
Interevenisala je policija, pozvana je i Hitna pomoć koja je zbrinula učenika sa povredom glave.
Policijska uprava je potvrdila za portal Južne vesti da su intervenisali u školi i da su slučaj prosledili Tužilaštvu. 

Iz škole se još uvek niko nije oglasio povodom ovog incidenta. Na društvenim mrežama se, međutim, mogu pročitati statusi uplašenih očevidaca današnjeg neshvatljivog nasilja u niškoj gimnaziji. 
"Pišem Vam ovo u nadi da ce se nešto promeniti i da deca neće morati da se plaše za svoju sigurnost čak i kad odu u školu" - napisao je jedan od učenika.
Istraga će pokazati šta se to danas u ovoj niškoj školi dogodilo. Sam događaj je pokazao svima nama još jednom nešto sasvim jasno - da razloga za brigu u Nišu i u Srbiji itekako ima.

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Učenik povređen u tuči u gimnaziji u Nišu

Izvor: juGmedia, 15.Dec.2017

U tuči u gimnaziji „9. maj“ u Nišu jedan učenik zadobio je povrede glave...Prema navodima učenika te škole na društvenim mrežama, tuču sinoć oko 18 časova su izazvala dva djaka druge srednje škole koji su upali na čas tražeći svog druga...„Oni su se najpre drsko obraćali profesoru...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.