INCIDENT U LONDONU: Pokušao da uđe u prostorije Duška Kneževića

Izvor: Večernje novosti, 15.Mar.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT U LONDONU: Pokušao da uđe u prostorije Duška Kneževića

Nepoznata osoba snimljena u zgradi u kojoj je bio predsednik Atlas grupe. Intervenisala interventna jedinica policije PODGORICA - Atlas grupa saopštila je da su članovi obezbeđenja Duška Kneževića snimili osobe koje su u proteklih nekoliko dana pratile njegovo kretanje u Londonu. Nepoznata osoba pokušala je da uđe u prostorije koje Knežević koristi u glavnom gradu Velike Britanije.Pročitajte još: KNEŽEVIĆ PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV ĐUKANOVIĆA: Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Crne Gore je “organizator kriminalne organizacije“ - Kada je primetio da su u hodniku nadzorne kamere muškarac srednjih godina se brzo udaljio iz hola i napustio zgradu. Incident se desio u noći između 13. i 14.marta. Ubrzo su na lice mesta došli pripadnici interventne jedinice britanske policije. Sa detaljima su upoznate nadležne službe, a Knežević je prebačen na novu lokaciju, saopšteno je iz Atlas grupe, dodajući da postoje snimci osoba koje su pratile Kneževića tokom februara. - Knežević je upoznao nadležne u Velikoj Britaniji sa svojim sumnjama i saznanjima o načinu funkcionisanja sistema čijim se razoktrkivanjem bavi, navodi se u saopštenju.Sumnjivo lice
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VLASNIK ATLAS GRUPE DOBIO MISTERIOZNOG PRATIOCA: Knežević objavio šokantan snimak iz londonskog hotela (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Mar.2019

Nepoznata muška osoba pokušala je da uđe u prostorije u Londonu koje koristi predsednik "Atlas grupe“ Duško Knežević, saopštili su iz tog holdinga.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.