HOROR: Vršnjaci silovali dečaka u školi na Voždovcu?

Izvor: Mondo, 19.Mar.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR: Vršnjaci silovali dečaka u školi na Voždovcu?

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja tražilo je od direktora OŠ "Karadorđe" na Voždovcu da dostavi izveštaj o incidentu koji se navodno dogodio 4. marta.

Foto: MONDO/Mario Milojević

Pojedini mediji su objavili da su jednog učenika štapom silovali vršnjaci u dvorištu škole i to snimili mobilnim telefonom.

Vršnjačko nasilje: KAZNE za roditelje 100.000!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Tanjugu je u tom ministarstvu rečeno da je Tim za zaštitu od nasilja i diskriminacije kontaktirao direktora Milana Žegarca i preduzeo sve neophodne mere u skladu sa procedurom i imajući u vidu najbolji interes deteta.

Navode i da ministarstvo neće izlaziti u javnost sa detaljima, budući da se radi o osetljivoj stvari.

Pojedini mediji objavili su tvrdnje oca učenika četvrtog razreda OŠ Karađorđe da su njegovog sina dvojica vršnjaka iz odeljenja najpre vređala, a potom i silovala motkom u dvorištu škole, sve vreme snimajući scene zlostavljanja.

Otac tvrdi da se to dogodilo 4. marta oko 17 sati kada su dečaci izašli iz škole.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.