Četvoro povređenih u severnoj Mitrovici

Izvor: RTS, 15.Mar.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro povređenih u severnoj Mitrovici

U incidentu koji se dogodio u severnom delu Kosovske Mitrovice, povređene četiri osobe srpske nacionalnosti. Razlog sukoba najverovatnije neraščišćeni stanarski odnosi.

Četiri osobe povređene su u stanu u severnom delu Kosovske Mitrovice, od kojih su dve zadržane u bolnici, a jedna je u životnoj opasnosti, rečeno je Tanjugu u Zdravstvenom centru u severnom delu grada.

Incident se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kada je Jovan Nedeljković sa nožem upao u sporni stan i napao porodicu Andrić, koja se tamo nalazila.

Tom prilikom su Živorad Andrić i njegova supruga Nada zadobili teške povrede, a njihov sin je lakše povređen.

Živorad je smešten u odeljenje za intenzivnu negu mitrovačke bolnice i, po rečima lekara, životno je ugrožen.

Njegova supruga Nada smeštena je na odeljenju ortopedije i nije životno ugrožena, a kako tvrdi deđurni ortoped Aleksandar Božović, zadobila je povrede u predelu glave i grudnog koša.

Sin bračnog para Andrić, Miodrag, zadobio je lakše povrede od noža, ali je posle intervencije lekara pušten na kućno lečenje, a u tom sukobu povređen je i napadač Nedeljković.

Komandir Policijske stanice u severnoj Mitrovici Milija Milošević rekao je da je Nedeljković uhapšen.

"Porodicu Andrić u stanu u Ulici Lole Ribara nožem je napao Jovan Nedeljković, raseljeno lice iz Novog Sela kod Vučitrna. Napao je Živorada Andrića, njegovu suprugu Nadu i sina Miodraga. Živorad je teško povređen i nakon lekarske intervencije, smešten je na odeljenje za intenzivnu negu bolnice u Kosovskoj Mitrovici", rekao je Milošević.

Napad se dogodio, kako se pretpostavlja, zbog neraščišćenih odnosa o vlasništvu spornog stana.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.