Prvi DLC za Kingdoms of Amalur: Reckoning

Izvor: Playsomnia.com, 01.Mar.2012, 03:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi DLC za Kingdoms of Amalur: Reckoning

Sledeći izuzetan prijem fanova, Big Huge Games su upravo najavili i prvi dodatak za igru. Zvaće se The Legend of Dead Kel, i sa sobom će doneti i svoju kampanju koja će obuhvatati povratak gusara Dead Kel-a i biće smešten na novo ostrvo Gallows End, a moći ćemo da budemo i članovi novog guild-a Gravehall Keep. Nva oružja i neprijatelji se podrazumevaju, naravno. DLC će biti dostupan od 20. marta za sve tri platforme.

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako vam se dopao Reckoning obavezno probajte DLC The Legend of Dead Kel

Izvor: GameInfusion.net, 01.Mar.2012

Znate zašto je Kingdoms of Amalur: Reckoning toliko zarazan?. .Zbog obećanja moći. Igra možda ima generičan svet i stereotipne linkove, te strukturu questova koja nije za pohvalu, ali kada dođemo do fleksibilnog razvoja lika i osećaja moći koja raste sa svakim satom provedenim uz Reckoning,...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.