Zlostavljao pastorku 12 godina

Izvor: Politika, 22.Avg.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlostavljao pastorku 12 godina

Kad ju je očuh prvi put napastvovao, V. I. je imala svega 12 godina, a pre četiri godine rodila je njegovo dete

Kragujevac – Policija je juče uhapsilaSlavišu R. (55) iz Poskurica kraj Kragujevca zbog sumnje da je punih 12 godina seksualno zlostavljao svoju pastorku V. I. (24). Osumnjičeni je sproveden istražnom sudiji Okružnog suda, a protiv njega je podneta krivična prijava za silovanje.

Prema navodima policije, osumnjičeni je ćerku svoje vanbračne >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << supruge seksualno zlostavljao još od 1996. godine. Kad ju je očuh prvi put napastvovao, V. I. je imala svega 12 godina.Slaviša R. je od tada više puta silovao svoju pastorku, a pre četiri godine V. I. je rodila njegovo dete. Zbog ozbiljnih pretnji, devojka je sve donedavno krila istinu i nije htela da kaže ko je otac deteta. Prema navodima policije, V. I. je tek pre dva meseca smogla snage i ispričala svojoj majci. Sve do jučerašnjeg hapšenja, osumnjičeni je maltretirao i suprugu i pastorku, preteći da će ih likvidirati ako ga prijave policije.

Prilikom pregleda kuće u kojoj je Slaviša R. živeo, policija je pronašla ručnu bombu, zbog čega je protiv njega podneta krivična prijava i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Portparol Okružnog suda u Kragujevcu, istražni sudija Suzana Grujović izjavila je da je protiv osumnjičenog Slaviše R. pokrenuta istraga, kao i da mu je određena mera pritvora. Ona je rekla da će oštećena V. I. biti saslušana kasnije. U interesu istrage, detalji ovog slučaja juče nisu saopšteni.

Slaviša R. je, kako saznajemo, na saslušanjupotvrdio da je imao seksualni odnos i sa suprugom i sa njenom ćerkom, ali je negirao da je silovao svoju pastorku. Prema rečima njegovog advokata Zorana Ilijevskog, Slaviša R. je sa svojom vanbračnom suprugom živeo od 1996. godine. Osumnjičeni je, kako nam je rečeno, priznao da je otac deteta svoje pastorke, ali je negirao da ju je zlostavljao i primoravao na seksualni odnos.

B. K.

[objavljeno: 23/08/2008.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.