Izvor: Glas javnosti, 06.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zločin zbog zabranjene ljubavi

VALJEVO - Policija i dalje traga za Goranom Simićem (30) iz Gunjaci kod Osečine, radnikom MUP-a, koji je osumnjičen da je u noći između petka i subote sa nekoliko hitaca iz pištolja ubio svoju bivšu devojku Vesnu Marjanović (23) u kući njenog dede u Karađorđevoj ulici u Valjevu.

Prema nekim informacijama, policajci su Simiću ušli u trag, a prema nekim spekulacijama mladić je posle monstruoznog zločina izvršio samoubistvo u okolini Osečine.

- Vesna i Goran su >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << bili zajedno sedam godina, ali su se njeni protivili toj vezi jer je on bio iz siromašne porodice. NJeni su jako bogati, imaju tri stana i dve kuće u Valjevu, ogromnu kuću u Pećkoj i u mestu Dragodol. Vesnin deda je poznati vrač, koji je stekao bogatstvo. Goran je živeo je sa roditeljima i bratom u Peckoj. Bio je dobar momak i nije bio problematičan. U policijskoj stanici se zaposlio 2000. godine. Pošto su se njeni protivili njihovoj vezi, Vesna se sa njim sastajala tajno, čak je znala noću da uzme taksi i ode kod njega - kaže sagovornik Glasa.

Vesna je jedno vreme držala frizerski salon u gradu, a zatim u svojoj kući, gde je ubijena.

- Pošto nije htela da se uda za njega zbog zabrane roditelja, Goran joj je pretio da će je ubiti i slao joj preteće poruke u zadnje vreme. Znao je da kaže da će ubiti i nju i sebe zato što joj njeni roditelji ne dozvoljavaju udaju za njega - rekao je naš sagovornik. - Raskidali su sto puta i mirili se kada je ona definitivno odbila da se uda i preseli kod njega. On, međutim, nije mogao da zamisli život bez nje, pa je tri-četiri puta nedeljno iz Pecke odlazio u Valjevo da bi se našli. Nije mnogo pričao o tome, ali se jasno videlo da se povlači u sebe i čudno ponaša posle svake svađe. Svađe su učestale od kako je ona navodno pre dva meseca našla drugog momka u Valjevu - rekao je jedan od Simićevih prijatelja. Nesrećna devojka sahranjena je juče u rodnom Dragodolu kod Osečine.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.