Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jan.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio se policajac posle ubistva devojke

VALJEVO - Pripadnici policijske uprave u Valjevu pronašli su beživotno telo Gorana Simića (31) policajca stanice u Peckoj kod Osečine.

Telo je pronađeno nedaleko od jednog šumarka pored puta ka naselju Suva česma u Valjevu, a pored je pronađen službeni pištolj iz koga je, kako se pretpostavlja, pucnjem u slepoočnicu izvršio samoubistvo, rekao je Tanjugu istražni sudija Okružnog sud u Valjevu Milan Aleksić.

On je dodao da je telo Simića sinoć pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i da je naložio obdukciju.

Simićevo samoubistvo dovodi se u vezu sa ubistvom njegove devojke Vesne Marjanović (24), frizerke iz Valjeva, koje se dogodilo pre četiri dana u Valjevu, i koja je juče sahranjena na seoskom groblju u Dragodolu kod Osečine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.