Zaplenjen zlatan nakit na Batrovcima

Izvor: RTS, 17.Apr.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjen zlatan nakit na Batrovcima

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci sprečili pokušaj krijumčarenja zlatnog nakita vrednog gotovo 1,3 miliona dinara.
Nakit je pokušao da prokrijumčari državljanin Francuske star 24 godine, koji je automobilom "VW Multivan"putovao iz Turske u Francusku, saopštila je Uprava carina, prenosi Tanjug.
Iako je carinicima rekao da nema ništa što bi trebalo da prijavi za carinsku kontrolu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oni su ipak odlučili da izvrše detaljan pregled.
Otkrili su čak 15 narukvica, sedam dukata, četiri para minđuša, dva prstena, lančić, ogrlicu i pozlaćeni ženski sat koje je Francuz umotao u majicu i sakrio u fabričku šupljinu ispod pepeljare i tapacirunga iza vozačevog sedišta.
Protiv putnika je pokrenut prekršajni postupak, a nakit je zadržan njegovog okončanja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuz švercovao zlato i nakit iz Turske

Izvor: Mondo, 17.Apr.2015

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci sprečili državljanina Francuske u pokušaju krijumčarenja zlatnog nakita vrednog 1,3 miliona dinara iz Srbije...Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock..Francuz (24) je kombijem "folksvagen multiven" putovao iz Turske u Francusku..."Iako je rekao da nema ništa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.