Na Batrovcima zaplenjen zlatni nakit

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima zaplenjen zlatni nakit

Uprava carina saopštila je danas da su pripadnici te službe na graničnom prelazu Batrovci sprečili državljanina Francuske u pokušaju krijumčarenja zlatnog nakita vrednog 1,3 miliona dinara iz Srbije.

Kako je saopšteno, nakit je iz zemlje pokušao da iznese državljanin Francuske, star 24 godine, koji je automobilom " VW Multivan " putovao iz Turske u Francusku.

"Iako je rekao da nema ništa što bi trebao da prijavi za carinsku kontrolu, carinici su izvršili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pregled i otkrili 15 narukvica, sedam dukata, četiri para minđuša, dva prstena, lančić, ogrlicu i pozlaćeni ženski sat, koje je državljanin Francuske umotao u majicu i sakrio u fabričku šupljinu ispod pepeljare i tapacirunga iza vozačevog sedišta", piše u saopštenju.

Dodaje se da je protiv državljanina Francuske pokrenut prekršajni postupak, kao i da je nakit privremeno zadržan do okončanja postupka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.