Zapalio čoveka zbog 150 evra

Izvor: RTS, 05.Avg.2012, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio čoveka zbog 150 evra

Policija u Knjaževcu uhapsila J.N (17) pod sumnjom da je na vašaru polio benzinom i zapalio Martina Arsića (25). Mladić je sa opekotinama trećeg stepena zbrinut na VMA u Beogradu.

Knjaževačka policija uhapsila je maloletnog J.N. (17) osumnjičenog da je na knjaževačkom vašaru polio benzinom i zapalio Martina Arsića (25), nanevši mu teške telesne povrede. Povređeni je sa opekotinama drugog i trećeg stepena zbrinut na VMA u Beogradu, a napadač priveden istražnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sudiji.

Očevici, koji su želeli da ostanu anonimni kažu da je jedan od dvojice mladića, J.N. ispred jedne od vašarskih kafana, posle kratke svađe, flašom benzina polio Martina Arsića, a zatim ga zapalio upaljačem. Mladić je sa teškim opekotinama prebačen u knjaževačku bolnicu.

Prema rečima lekara u hitnoj službi knjaževačkog Zdravstvenog centra Željka Milojevića, nastradali mladić je primljen u teškom stanju sa opekotinama drugog i trećeg stepena na više od 85 procenata površine tela.

"Zbrinuli smo ga i odmah uz lekarsku pratnju uputili u bolnicu u Ćupriji odakle je hitno transportovan na odeljenje za opekotine VMA u Beogradu. Njegovo stanje je i dalje teško, plamen mu nije zahvatio samo lice i stopala", kaže doktor Milojević.

Izazivač incidenta pobegao je sa lica mesta, ali ga je knjaževačka policija ubrzo uhapsila i sa krivičnom prijavom predala istražnom sudiji Višeg suda u Zaječaru.

Prema nezvaničnim saznanjima mladići su se sukobili zbog 150 evra koje je maloletni J. N. dugovao Martinu Arsiću, pa su se sastali u kafani na vašaru da bi J.N. vratio dug Arsiću.

Tom prilikom J.N. je otišao kući da donese novac, ali se umesto sa novcem vratio sa flašom benzina kojim je polio Arsića, a potom ga zapalio upaljačem.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.