ZA UBISTVO POLICAJCA 20 GODINA

Izvor: Kurir, 01.Nov.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA UBISTVO POLICAJCA 20 GODINA

BEOGRAD - Doziva oca! Milorad Stevanović (22), koji je 2. maja 2008. na Starom obrenovačkom putu pregazio policajca Aleksandra Otaševića (25), osuđen je juče na 20 godina zatvora.

BEOGRAD - Doziva oca!

Milorad Stevanović (22), koji je 2. maja 2008. na Starom obrenovačkom putu pregazio policajca Aleksandra Otaševića (25), osuđen je juče na 20 godina zatvora.

- Aleksandra nijedna presuda više ne može da vrati. Naša ćerkica, koja ima dve i po godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << često mi donese mobilni telefon i kaže: „Mama, zove nas tata da idemo na groblje.“ Mala je, ali svima ponosno priča da je njen tata bio policajac - sa suzama u očima priča Svetlana Otašević, supruga pokojnog policajca.

Obrazlažući presudu, sudija Maja Ilić navela je da je Milorad Stevanović, koji nije imao položen vozački, po svaku cenu hteo da pobegne od policajca koji je pokušao da ga zaustavi.

- Vaša mladost jeste olakšavajuća okolnost, ali ono što ste uradili je bahato i nedopustivo - rekla je sudija Maja Ilić.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.