Veliki požar u Novom Pazaru, dve osobe stradale (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2018, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki požar u Novom Pazaru, dve osobe stradale (VIDEO)

U požaru koji je izbio u stambenoj zgradi u Novom Pazaru, prema prvim informacijama, dve osobe su izgubile život, a osam je povređeno, saopštio je MUP.

Kako se navodi, požar, koji je izbio oko 9:30 sati na trećem i četvrtom spratu stambene zgrade u Ulici Rasima Halilovića broj 3, u međuvremenu je lokalizovan.

"Saznajemo da je dvoje ljudi poginulo u požaru, jedno lice teško povređeno, dok je osmoro zadobilo lakše i teže povrede. Vatrogasci su uspeli da evakuišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ostale stanare zgrade Bor. Isključena je struja", prenosi RTV Novi Pazar.

Sve povređene osobe su hospitalizovane u Zdravstvenom centru u Novom Pazaru.

Na dogašivanju požara na terenu je i dalje 19 vatrogasaca-spasilaca, sa sedam vozila iz Novog Pazara, Tutina, Sjenice i Raške, piše u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.