Požar u Novom Pazaru, dve osobe poginule

Izvor: RTS, 29.Sep.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Novom Pazaru, dve osobe poginule

Dve osobe su poginule, a osam povređeno u požaru koji je izbio jutros u 9.30 na trećem i četvrtom spratu zgrade "Bor" u ulici Rasima Halilovića u Novom Pazaru. Požaru, koji je u međuvremenu lokalizovan, prethodila je eksplozija plinske boce, saznaje RTS.
U požaru su nastradale dve osobe, dok je treća osoba u životnoj opanosti i lekari se bore za njen život. U požaru je povređeno još osam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << soba koje su  zadržane na bolničkom lečenju, a više lica koja su učestvovala u spasavanju stanara zgrade zatražila su pomoć lekara.

Njima je ukazana hitna pomoć i pušteni su na kućno lečenje.
Nekoliko osoba koje su učestvovale u spasavanju zatražile su pomoć lekara. 
Uzrok požara se utvrđuje. Kako nezvanično saznaje RTS, požaru je predhodila eksplozija plinske boce.
U gašenju požara učestvovalo je 19 vatrogasaca iz Raške i Novog Pazara, a u pomoć su pritekla i sva novopazarska preduzeća i građani. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U požaru u Novom Pazaru dve osobe stradale, osam povređenih

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2018

Dve osobe su izgorele u požaru koji se jutros dogodio u centru Novog Pazara u zgradi u Ulici Rasima Halilovića. Lekari se bore za život još jedne osobe koja je u kritičnom stanju i čije je telo u opekotinama...Stravičan požar buknuo je oko 9.30 sati u zgradi Bor u centru Novog Pazara. U vatri...

Nastavak na N1 televizija...

Dvije osobe poginule u požaru, osam povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2018

Dvije osobe su poginule, a osam je povrijeđeno u požaru koji je jutros izbio na trećem i četvrtom spratu stambene zgrade u Novom Pazaru, saopštio je MUP Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.