Uhapšen osumnjičeni za ubistvo taksiste

Izvor: Blic, 16.Sep.2010, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo taksiste

Kragujevac - Kragujevačka policija uhapsila je juče po podne 26-godišnjeg mladića iz Aranđelovca osumnjičenog da je u ponedeljak oko 23 sata ubio Nenada Gajića (25) iz Stojnika, vozača „Mega taksija“. Policija nije saopštila identitet osumnjičenog, motiv zločina, gde i kako je uhapšen, a očekuje se da javnost o tome bude obaveštena danas. Nenad Gajić

Nenadu Gajiću je ubica ispalio hitac u usta. Njegovo telo nađeno je na lokalnom putu kraj jezera Vodojaža, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << udaljenog oko tri kilometra od centra Aranđelovca.

Devojka, koja je prvo čula pucanj, a nakon desetak minuta i došla do crvenog „opel kadeta", videla je vozača taksija mrtvog na sedištu. Motor njegovog automobila još je radio, taksimetar je otkucavao, farovi su bili upaljeni. Odmah je pozvala policiju i ostale taksiste kojima Gajić nije uspeo da pošalje „signal upozorenja" kako bi mu neko od njih pritekao u pomoć. Policija je između sedišta pronašla njegovu torbicu sa manjom sumom novca, a njegove kolege, ali i meštani ovog kraja su izneli sumnju da je ubijen zbog para.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.