Izvor: RTS, 29.Sep.2022, 20:54

Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje žene u Futogu

Novosadska policija privela je muškarca za kojeg se sumnja da je nešto pre 13 časova u Futogu oštrim predmetom izbo 42-godišnju ženu.
Kako su rekli iz Urgentnog centara Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, danas je primljena pacijentkinja N. B. (32) koja je dovezena od strane Hitne pomoći.
Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama, u vidu ubodnih rana.
Posle hitne, blagovremene lekarske pomoći i zbrinjavanja pacijentkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je zadržana u Urgentnom centru KC Vojodine na daljem lečenju, saopštila je iz te ustanove.
Za sada nije poznato kako je došlo do incidenta i pod kojim okolnostima je žena izbodena, a nezvanične informacije su da je privedeni muškarac brat žene, dok je uviđaj u toku.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.