Uhapšen napadač na Milorada Komrakova

Izvor: Politika, 09.Jul.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen napadač na Milorada Komrakova

Napadač na Milorada Komrakova, nekadašnjeg glavnog urednika Informativnog programa Radio televizije Srbije uhapšen je danas zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje i određen mu je pritvor od 48 časova.

Komrakov je, kako nezvanično saznajemo, napadnut u blizini kuće u kojoj živi na beogradskom Banovom brdu sinoć nešto posle 20 časova. Osumnjičeni R. P. iz Beograda, prema našim nezvaničnim saznanjima iz policije, napao je Milorada Komrakova na ulici i zadao mu udarac u >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << glavu.

Prema nezvaničnim informacijama R. P. i napadnuti se odranije poznaju, i to iz kladionice. Komrakov nije sam prijavio ovaj slučaj, već je to učinio njegov sin.

Milorad Komrakov obavljao je posao glavnog urednika informativnog programa TV Beograd od 1990. do 2000. godine, a posle petooktobarskih promena raspoređen je na nenovinarske poslove u RTS-u. U februaru 2001. godine, odlukom Suda časti isključen je iz Udruženja novinara Srbije.

D. I.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.