Uhapšen čovek koji je zapalio ženu

Izvor: Studio B, 18.Jan.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen čovek koji je zapalio ženu

Beogradska policija uhapsila je i zadržala bivšeg partnera četrdesetogodišnje R.U. iz Batajnice, koji ju je polio benzinom i zapalio, potvrđeno je iz MUP-a.

R.U. je, inače, teško povređena od opekotina, a incident se dogodio noćas u Batajnici, pet minuta posle ponoći, rečeno je u MUP-u. Žena je zadobila opekotine na 70 odsto tela i zbrinuta je u Urgentnom centru.

Kako je ranije danas izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, žena je hitno prebačena na >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Institut za opekotine u Zvečanskoj ulici u Beogradu.

Napad se dogodio odmah iza ponoći u stanu zgrade u ulici Svetog Serafima u Batajnici. Nesrećna žena nije znala za nameru napadača, jer ga je pustila da uđe u zgradu i on ju je tom prilikom polio benzinom i zapalio.

R.U. je spasio komšija koji je zbog buke izašao da vidi o čemu se radi i zatekao ženu u plamenu, ugasio je i pozvao hitnu pomoć, koja ju je prevezla u Urgentni centar.

Požar u stanu gasilo je 11 vatrogasaca sa tri vozila, kažu u MUP-u Srbije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.