Izvor: B92, 11.Sep.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ucenjivali mladića

Beograd -- Dva Kragujevčanina uhapšena su jer su ucenjivala jednog sugrađanina da će njegovoj porodici okriti da je homoseksualac ako im ne da novac.

Kako je saopšteno, Goran D. (29) i Saša V. (29) uhapšeni su od tog Kragujevčanina u više navrata uzeli ukupno 100.000 dinara. Kada mu je ponestalo novca žrtva je ucenjivače prijavila policiji. Goran D. i Saša V. su uz krivične prijave privedeni istražnom sudiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ucenjivali homoseksualca

Izvor: Kurir, 12.Sep.2008, 08:37

KRAGUJEVAC - Pripadnici kragujevačke kriminalističke policije uhapsili su Gorana D. (29) i Sašu V. (29) zbog sumnje da su ucenjivali svog poznanika zato što je homoseksualac. Oni se sumnjiče da su “za ćutanje” naplatili 100.000 dinara, pa su sa krivičnom prijavom juče sprovedeni istražnom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.