UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO: Trenutak kada reli vozač uleće u publiku

Izvor: S media, 20.Avg.2012, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO: Trenutak kada reli vozač uleće u publiku

U udesu koji se dogodio tokom međunarodne brdske trke "Tara 2012" vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, uleteo u publiku i tom prilikom povredio četvoro ljudi, od kojih je troje preminulo.

Policija je privela na saslušanje u Bajinoj Bašti tri osobe zbog nesreće.

Pogledajte stravičan snimak trenutka kada reli vozač uleće u publiku.

Ministarstvo: Najiskrenije žalimo zbog nesreće

Ministarstvo omladine >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i sporta Srbije uputilo je saučešće porodicama nastradalih gledalaca tokom automobilske trke na Tari, gde su u tragičnom udesu povređene četiri osobe, od kojih su tri kasnije preminule.

"Najiskrenije zalimo zbog nesreće i ovom prilikom izražavamo najdublje saučešće porodicama nastradalih gledalaca. Pre donosenja bilo kakvih zaključaka, sačekacemo izveštaj komisija zaduženih za istragu povodom tragičnog udesa. Ministarstvo omladine i sporta je proteklih godina podržavalo naše takmičare i organizicije takmičenja u automobilizmu što će raditi i u budućnosti, ali su očigledno potrebne dodatne mere i rešenja kako bi se ovaj sport u našoj zemlji, pre svega što se tiče bezbednosti svih učesnika i posmatrača, podigao na najviši nivo", saopštilo je ministarstvo omladine i sporta.

(S media)

FOTO: S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.