UŽAS KOD SOMBORA: Pucao ženi u glavu, pa se ubio

Izvor: Večernje novosti, 16.Apr.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS KOD SOMBORA: Pucao ženi u glavu, pa se ubio

U Ulici Veljka Vlahovića u Kuli kod Sombora, rano jutros u porodičnoj kući pronađena su dva tela, muškarca i žene U porodičnoj kući Blagoja Bratića u Kuli, u Ulici Veljka Vlahovića 31, pola sata iza ponoći policija je pronašla dva beživotna tela.Istraga koja je u toku pokazaće kada se ubistvo dogodilo.Blagoje je najverovatnije pištoljem ubio Radu Đukić (50),a zatim sebi oduzeo život. Pored Blagoja je policija pronašla pištolj.PROČITAJTE I: UŽAS U SREMSKOJ >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << KAMENICI: Obljubio desetogodišnju ćerku?Kako smo saznali u Policijskoj upravi u Somboru,sin stradale žene je sinoć oko 22,30 časova prijavio policiji da mu je majka u popodnevnim satima otišla od kuće i da mu se ne javlja na telefon.Tela nastradalih su odvežena na obdukciju u Novi Sad, a istraga je u toku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena dva tela u Kuli: Mediji: Ubistvo i samoubistvo

Izvor: B92, 16.Apr.2018

U porodičnoj kući u Kuli pronađena su dva beživotna tela, muškarca i žene, kažu Tanjugu u Policijskoj upravi Sombor...Tela su pronađena između ponoći i jedan sat ujutru, a reč je o telima 61-godišnjeg muškarca i žene stare 50 godina...Policija je obavila uviđaj i radi na rasvetljavanju...

Nastavak na B92...

Ubistvo i samoubistvo u Kuli

Izvor: Radio 021, 16.Apr.2018

Tela Rade Đ. (50) sa ranom u glavi i Blagoja B. (61) sa ranom u grudima, pronađena su jutros u Ulici Veljka Vlahovića u Kuli...Pored tela Blagoja pronađen je pištolj. Kako se saznaje, navodno je u pitanju ubistvo i samoubistvo, koje se dogodilo tokom noći...Tela su poslata na obdukciju...Istraga...

Nastavak na Radio 021...

STRAVIČAN ZLOČIN U KULI Bio joj je poslodavac i ljubavnik, a ubio je jer se VRATILA MUŽU

Izvor: Blic, 17.Apr.2018, 07:52

Tela Rade Đukić (50) i Blagoja Bratića (61) sa prostrelnim ranama pronađena su u noći između nedelje i ponedeljka u kući u kojoj je on živeo u Kuli.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.