Radi pucao u glavu, a sebi PRAVO U SRCE?! Da li je ovo RAZLOG tragedije kod Kule?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2018, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radi pucao u glavu, a sebi PRAVO U SRCE?! Da li je ovo RAZLOG tragedije kod Kule?

Stravičan prizor je otkriven kada su zaposleni došli na posao

B.B. (61), rodom iz Hercegovine, navodno je ubio Radu Đukić (50) u svojoj kući u ulici Veljka Vlahovića u Kuli kod Vrbasa jednim hicem u glavu, a potom presudio i sebi pucnjem u srce!

Pročitajte i:

Pored B.B. tela je pronađen pištolj, a prvi rezultati istrage ukazuju da je reč o ubistvu i samoubistvu.

Zločin se dogodio juče, oko tri ujutru, u porodičnoj kući osumnjičenog, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj je smeštena i fabrika za proizvodnju papirnih kesa. .

Pretpostavlja se da je zločinu prethodila svađa između muškarca i žene, koji su kratko vreme bili u ljubavnoj vezi.

- Ubijena je živela kod njega pet meseci, pa ga je napustila. Upoznali su se kada se zaposlila u njegovoj fabrici za pravljenje papirnih kesa. Bila je jedna od pet žena koje su radile u proizvodnji. B.B. je hteo da se oženi njom, ali je ona posle raskida sa njim, navodno, nameravala da se vrati bivšem mužu, sa kojim ima sina. Pretpostavlja se da je pokušao da je ubedi da se pomire i da je posle žučne svađe usledio krvavi pir - kažu  komšije B.B.

Prema njihovim rečima, B.B. je bio veoma vredan, ali je izbegavao bilo kakvu saradnju sa meštanima.

- Doselio se pre dve-tri godine iz Hercegovine, kada mu je žena umrla. I fabriku je odande preselio u Kulu. Mnogi su se obradovali kada su čuli da se u komšiluku otvara pogon, ali je on zaposlio samo pet žena. Za sobom je ostavio jednu ćerku, koja je udata za policajca i živi u Veterniku. Kuća i fabrika se vode na njeno ime - prepričavaju komšije koje su se juče zatekle ispred kuće.

Nesrećna Rada je, kako kažu, kratko živela sa njim, ali niko ne zna pravi razlog njihovog razlaza.

- Malo je boravila kod njega u kući. Poznavali smo je duže od B.B. U Kulu je došla iz Bosne. Ima šest sestara i dva brata. Bila je tiha i fina. Svima se kulturno javljala i bila je druželjubiva dok njega nije upoznala - pričaju naši sagovornici.

Policija je obavila uviđaj, a tela su preneta na Institut za sudsku medicinu na obdukciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRVAVI ZLOČIN U KULI ZBOG BOLESNE LJUBOMORE: Pucao joj u glavu jer je htela da se vrati mužu

Izvor: Kurir, 17.Apr.2018

Blagoje Batrić (61) iz Kule ubio je Radu Đukić (50), s kojom je bio u ljubavnoj vezi, pa je izvršio samoubistvo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.