U Vranju ponovo zapaljen automobil

Izvor: S media, 13.Nov.2012, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju ponovo zapaljen automobil

U Vranju sinoć zapaljen još jedan automobil, vlasnika privatnog preduzeća "Pogled", nezvanično saznaje B92. To je 17. slučaj paljenja automobila u tom gradu.

Prethodno je u nedelju ujutro u vazduh dignut automobil odnornika SPS-a Branimira Stojančića. Policija je nakon toga privela lokalnog odbornika SNS-a zbog sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da je on umešan u paljenje automobila kolege odbornika iz SPS-a, s kojim je inače u vladajućoj koaliciji u Vranju.

Branimir Stojančić, čiji automobil je zapaljen, rekao je juče za S media portal da je "prezadovoljan istragom":

- Ne bih da pričam mnogo.Ja sa ljudima iz SNS u Vranju nemam nikakvih problema. Nadam se da će i ostale 'paljevine' u Vranju da se reše brzo kao ova moja - bio je kratak Stojančić.

U međuvremenu predsednik Pčinjskog okružnog odbora SNS iz Vranja Dragan Nikolić negirao je da je lišen slobode bilo ko iz redova Srpske napredne stranke u tom gradu. On je dodao da je apsolutno netačno da je odbornik SNS zapalio automobil svog kolege. Opširnije OVDE.

(S media/ B92)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

U Vranju sinoć opet zapaljen automobil, to je 17. u poslednje vreme

Izvor: BKTV News, 13.Nov.2012

U Vranju sinoć zapaljen još jedan automobil, vlasnika privatnog preduzeća “Pogled”, nezvanično saznaje B92. To je 17. slučaj paljenja automobila u tom gradu.. . Foto: Ilustracija. Podsetimo, prethodno je u nedelju ujutro u vazduh dignut automobil odnornika SPS-a Branimira Stojančića. Policija...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.