Tuča u centru Niša: Izbodeni mladići iz Vranja, uhapšene dve osobe

Izvor: Večernje novosti, 29.Feb.2020, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u centru Niša: Izbodeni mladići iz Vranja, uhapšene dve osobe

U policiji kažu da su zbog napada na mladiće uhapšena dvojica Nišlija A.I. (27) i P.S.(22) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i učestvovanje u tuči Dva mladića iz Vranja izbodena su u tuči koja se u noći između petka i subote dogodila u Obrenovićevoj ulici u centru Niša zbog čega su uhapšene dve osobe. Povređeni 20-godišnjaci prevezeni su u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << niški Kliniči centar, a kako kažu u toj ustanovi, oni nisu životno ugroženi- Oni su primljeni sa ubodnim ranama, jedan ima ubodnu ranu na stomaku, operisan je i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi. Drugi mladić ima povrede grudnog koša i gluteusa, takođe od ubadanja i on je nakon operecije smešten na intenzivnu negu –kažu u KC NIš.Ističu da obojica dišu spontano i nisu životno ugroženi.U policiji kažu da su zbog napada na mladiće uhapšena dvojica Nišlija A.I. (27) i P.S.(22) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i učestvovanje u tuči.- Sumnja se da su seoni na ulici, verbalno, a potom i fizički sukobili sa dvojicom muškaraca i tom prilikom im, oštrim predmetom, naneli ubodne rane – kažu u policiji.Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog nanošenja teških telesnih povreda

Izvor: JUGpress.com, 29.Feb.2020

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, uhapsili su A.I. (1998) i P.S.(1993) iz tog grada , zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i učestvovanje u tuči ...Sumnja se da su se oni jutros, na ulici, verbalno a potom i fizički sukobili...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.