U opštoj tuči u Nišu izbodeni mladići iz Vranja

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Feb.2020, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U opštoj tuči u Nišu izbodeni mladići iz Vranja

Kako su potvrdili u PU Niš, prošle noći u Obrenovićevoj ulici u ranim jutarnjim satima, dva muškarca su verbalno a potom i fizički se sukobili sa dvojicom muškaraca i tom prilikom im, oštrim predmetom, naneli ubodne rane.

Napadači su uhapšeni.

Povređena su dvojica mladića (20), oni nisu životno ugroženi, a primljeni su sa ubodnim ranama.

Povređeni Vranjanci, od kojih jedan ima ubodnu ranu na stomaku je operisan, dok drugi mladić ima povrede grudnog koša i gluteusa i on je nakon operecije, takođe smešten na intenzivnu negu KC Niš..
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

U noćnoj tuči u Nišu dvojica ranjena, dvojica uhapšena

Izvor: B92, 29.Feb.2020

Uhapšeni su A.I. (22) i P.S.(27) iz Niša osumnjičeni da su se prošle noći na ulici dvojici naneli ubodne rane, saopštila je policija...U tuči koja u centru Niša izbodeni su ;N.S. (20) i M.S. (20) iz Vranja...Oni su u Kliničkom centar hitno operisani: N.S. zbog ubodne rane na desnoj strani stomaka,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.