Tragedija u Čačku, ugušio se mladić, devojka u teškom stanju

Izvor: RTS, 07.Feb.2015, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Čačku, ugušio se mladić, devojka u teškom stanju

Beživotno telo dvadesetpetogodišnjeg mladića pronađeno u garaži stambene zgrade u Čačku. Sumnja se da se mladić otrovao ugljen-monoksidom. Devojka koja je sa mladićem bila u automobilu u garaži nalazi se u teškom stanju.
Načelnik čačanske Hitne pomoći Slobodan Vidojević potvrdio je za RTS da je jutros oko devet časova u čačanskom naselju Vinara, u ulici Mila Ivkovića, u garaži stambene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zgrade pronađeno beživotno telo dvadesetpetogodišnjeg mladića, za koga se pretpostavlja da se ugušio.

Vidojević je dodao da je policija pored mladića zatekla i devojku, koja je davala znake života, i koja je prevezena u Urgentni centar.
Prema njegovim rečima, mladić je pronađen pored vozila, a devojka je bila na zadnjem sedištu automobila.
"Ona je davala znake života, bila je u dubokoj komi i spontano je disala. Hitno je prevezena u Urgentni centar. Mladić je pronađen pored automobila i pretpostavlja se da je pokušao da otvori vrata garaže. Sumnjamo na trovanje ugljen-monoksidom, ali precizne informacije znaće se nakon obdukcije", rekao je Vidojević.
Portparol čačanske bolnice Miroslav Sretenović potvrdio je za RTS da je stanje 25-godišnje devojke koja se nalazi na intenzivnoj nezi i dalje neizvesno. Primljena je u teškom stanju i životno je ugrožena.
Iz policije još nema zvaničnih informacija o ovom slučaju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tragedija u Čačku - ugušio se mladić

Izvor: Studio B, 07.Feb.2015

Jutros oko 9 časova u ulici Mila Ivkovića u garaži pored putničkog motornog vozila pronađeno je beživotno telo muškarca starog 25 godina, koji je, najverovatnije, preminuo zbog trovanja ugljen-monoksidom, saopšteno je iz čačanske policije...Jutros oko 9 časova u ulici Mila Ivkovića u garaži...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.