Sudije traže da Ratko Mladić svedoči video linkom

Izvor: Blic, 21.Dec.2011, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudije traže da Ratko Mladić svedoči video linkom

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu počeo je jutros proces protiv jataka Ratka Mladića. Sudsko veće, kako saznaje Blic, zatražilo je da Mladić u procesu svedoči video linkom iz Haga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić svedoči na suđenju jatacima

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2011

Haški optuženik Ratko Mladić svedočiće video linkom iz Haškog tribunala 22. marta 2012. godine na suđenju optuženima za njegovo skrivanje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ratko Mladić pozvan da svedoči iz pritvora

Izvor: Danas, 21.Dec.2011

Sudsko veće Prvog osnovnog suda kome predsedava Snežana Trifunović, zatražilo je juče u obnovljenom procesu protiv optuženih za skrivanje haškog optuženika Ratka Mladića, da bivši komandant Vojske Republike Srpske 22. februara svedoči putem video-linka iz haškog pritvora.

Nastavak na Danas...

Jatak: U Vojsci su svi znali da čuvamo Ratka Mladića

Izvor: S media, 22.Dec.2011, 10:39

Blagoje Govedarica, bivši stariji vodnik Vojske Jugoslavije koji je optužen kao jedan od jataka Ratka Mladića, juče je rekao da su svi u kasarni Topčider znali da je zaduženje 30. kadrovskog centra, kome je on pripadao, da čuva kuću haškog optuženika....."Bio sam poslednja karika u lancu komande...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.