Sprečeno krijumčarenje migranata u Zaječaru

Izvor: RTS, 12.Jul.2016, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečeno krijumčarenje migranata u Zaječaru

Policija u Zaječaru pronašla 17 ilegalnih migranata iz Iraka i presekla krijumčarski kanal.
Na sporednom putu kod Boljevca, policija je juče zaustavila motorno vozilo u kojem je S. D. (31) iz Paraćina prevozio strane državljane, navedeno je u saopštenju.
Dodaje se da je po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << delo neovlašćeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.
Motorno vozilo je privremeno oduzeto.
"Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru, a migrantima su doneta rešenja o otkazu boravka sa merom zabrane povratka u trajanju od jedne godine, s obzirom na to da nisu izrazili želju za azilom", saopštio je MUP.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Još jedno hapšenje zbog prevoza migranata

Izvor: Bor030.net, 12.Jul.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru juče su presekli krijumčarski kanal i pronašli 17 iregularnih migranata iz Iraka...Na sporednom putu kod Boljevca policija je zaustavila motorno vozilo, u kojem je S.D. (1985) iz Paraćina prevozio strane državljane...Po ovlašćenju osnovnog...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.