Smrskao ženi glavu posle žučne svađe!?

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrskao ženi glavu posle žučne svađe!?

Đurđica Mihailović (51) pronađena mrtva u petak u kući u Beogradu. Priveden Dragan Ljubisavljević. Komšije kažu da su često pili LESKOVČANIN Dragan Ljubisavljević (60) uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je proteklog vikenda ubio nevenčanu suprugu Đurđicu Mihailović (51) u njihovoj kući na Zvezdari. Nesrećna žena preminula je nakon što je ubica više puta udario u glavu i telo čvrstim predmetom. Dragan i Đurđica živeli su u improvizovanoj kući u Ledinačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bb na Zvezdari poslednjih osam godina, prema rečima komšija. Iako ih nisu videli da se svađaju, za oboje kažu da su često pili. Živeli su od novca koji zarade na Novom groblju. Đurđica je prala spomenike i ponekad dobijala neki dinar od ožalošćenih porodica, dok Dragan pomaže tesarima i drugim majstorima. Kobnog dana, njih dvoje su se navodno posvađali, a Đurđičino telo pronašao je njihov poznanik koji je došao da ih poseti, kako nezvanično saznajemo. - Ona mi se nikada nije žalila na Dragana, ali nismo mi o privatnim stvarima pričale - kaže žena koja radi u obližnjoj prodavnici ispred koje je Đurđica često dolazila da pije. - Nisu imali zajedničku decu. Živeli su u baraci u blizini, a kada je ona srušena prešli su u Ledinačku ulicu. Snalazili su se kako su znali i umeli. Bila je draga žena i ja sam je zvala Ruža... Nikada nije pravila probleme. Ponekada bi sa dve drugarice Romkinje dolazila tu, pa bi onda otišla i ispred “Maksija” da pije. Neugledna kuća, koja izgleda kao nadograđena pušnica, skrivena je između drveća u Ledinačkoj ulici. Prve komšije udaljene su od nje i do pre nekoliko godina nisu ni primećivale da tu neko živi. Dragan i Đurđica su dugo bili u Leskovcu. On ima decu iz prvog braka koja su ostala da žive sa majkom. - Reč je, navodno, o izbegličkoj porodici koja je u gradu na Veternici provela neko vreme, a onda se, pre desetak godina, preselila u Beograd - kažu Leskovčani koji su poznavali ovaj par. U Leskovcu su Dragan i pokojna Đurđica živeli kao podstanari u kućerku u blizini Veterinarske stanice, ali i na drugim adresama, pa su na jednoj od njih i prijavili prebivalište u ovom gradu. Komšije kažu da je među supružnicima i ranije bilo nesporazuma i svađa. Dragana su često viđali ispred prodavnice gde je pio alkohol. Dragan je mislio da će im u Beogradu biti bolje, pa su zbog toga i odlučili da se presele, iako se Đurđica, u prvi mah, sa tim nije slagala. Osumnjičeni Dragan je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom javnom tužilaštvu, a sumnjiči se da je izvršio teško ubistvo. POŽAR RANIJE smo tu viđali jednog muškarca, a pre dve godine izbio je požar i kuća je skoro izgorela. Tek pre dve godine primetili smo i ženu. U petak smo videli policiju i znali smo da se nešto loše dogodilo. Oko kuće su se skupljali psi lutalice i pretpostavili smo da ih neko hrani, ali nismo bili sigurni da tu neko živi - priča komšinica Dragana i Đurđice.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zadigla suknju i tražila mu seks, a on je ubio jer mu nije bilo "ni do čega"

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2016, 10:26

Dragan Ljubisavljević (60) uhapšen je u nedelju u Beogradu zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevenčanu suprugu Đurđicu Mihajlović (51), čije je telo pronađeno u napuštenoj kući u Ledinačkoj ulici na Zvezdari...Kako nezvanično saznajemo, ubistvu je prethodila svađa supružnika zbog neispunjavnja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.