Skup porodica uhapšenih bez incidenata

Izvor: S media, 24.Okt.2010, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup porodica uhapšenih bez incidenata

Porodice i prijatelji uhapsenih u neredima 10. oktobra održali su danas, i pored zabrane, skup u centru Beograda na kom su zatražili da se uhapšeni puste na slobodu i optužili vlast da krši njihova ljudska prava.

Na skupu održanom preko puta Ministarstva pravde u Nemanjinoj ulici kod parka Manjež okupilo se oko 50 ljudi a zbog toga što je skup bio zabranjen, policija je, kako je zabeležio reporter agencije Beta, pre i za vreme protesta privela nekoliko ljudi. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Učesnici skupa nosili su plakate na kojima je pisalo "Pustite našu decu, a uhapsite krimninalce koji su upropastili Srbiju".

U neposrednoj blizini i ispred zgrade Ministarstva pravde bilo je parkirano pet kombija i veći broj automobila interventne brigade i kriminalističke policije, a sa obe strane ulice nalazile su se patrole policajaca.

Skup je protekao bez incidenata.

(Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Skup porodica uhapšenih održan uprkos zabrani

Izvor: Mondo, 24.Okt.2010

Porodice i prijatelji uhapšenih u neredima 10. oktobra održali su danas, i pored zabrane, skup u centru Beograda na kom su zatražili da se uhapšeni puste na slobodu i optužili vlast da krši njihova ljudska prava.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.