Šiđanka uhapšena zbog malverzacije s ekskurzijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šiđanka uhapšena zbog malverzacije s ekskurzijom

Policija u Užicu danas je podnela krivičnu prijavu protiv G.J.(50) iz Šida koja se sumnjiči za malverzacije prilikom organizovanja nastave u prirodi u odmaralištu "Golija" na Zlatiboru.

Policija sumnjiči G.J. da je kao odgovorno lice u preduzeću "Time out junior" zloupotrebila svoj položaj, tako što je novac uplaćen za organizovanja nastave u prirodi i korišćenja usluga u odmaralištu "Golija" na Zlatiboru, zadržala za sebe.

Sve se dešavalo od oktobra 2013. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do juna 2014. godine.

Kako se navodi, osumnjičena je za organizovanje ekskurzije za 63 učenika OŠ "Vuk Karadzić" iz Adaševaca, na osnovu ugovora zaključenog između preduzeća "Time out junior" i škole, dobila od nastavnika škole 868.140 dinara u gotovini.

"Ona taj novac nije uplatila na tekući račun preduzeća već je isti zadržala za sebe", piše u saopštenju MUP-a.

Policija je protiv G.J. podnela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.