Prisvojila novac od ekskurzije

Izvor: BKTV News, 02.Sep.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prisvojila novac od ekskurzije

Policija u Užicu podnela krivičnu prijavu protiv G.J.(50) iz Šida za malverzacije prilikom organizovanja nastave u prirodi u odmaralištu „Golija“ na Zlatiboru.

Policija sumnjiči G.J. da je kao odgovorno lice u preduzeću „Time out junior“ zloupotrebila svoj položaj, tako što je novac uplaćen za organizovanja nastave u prirodi i korišćenja usluga u odmaralištu „Golija“ na Zlatiboru, zadržala za sebe.
Sve se dešavalo od oktobra 2013. do juna 2014. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << godine.
Kako se navodi, osumnjičena je za organizovanje ekskurzije za 63 učenika OŠ „Vuk Karadzić“ iz Adaševaca, na osnovu ugovora zaključenog izmedju preduzeća „Time out junior“ i škole, dobila od nastavnika škole 868.140 dinara u gotovini.
„Ona taj novac nije uplatila na tekući račun preduzeća već je isti zadrzala za sebe“, piše u saopštenju MUP-a.
Policija je protiv G.J. podnela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.
Izvor: BETA
The post Prisvojila novac od ekskurzije appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.